2017/2018 I. félév - 14. hét

Kockanap

A Kockanap a Neumann János Informatikai Kar egyik legkülönlegesebb szakmai rendezvénye, ahol a hallgatóknak/versenyzőknek 3-4 fős csapatokat alkotva kell megmérkőzniük egymással. Egy komplexebb programozási feladatot kell megoldaniuk, amely rendszerint több kisebb modulból épül fel, így az egyes alfeladatok jól feloszthatók a csapattagok között. Az átfogó programozási tudás hasznos tud lenni, hiszen sokszor 3-4 nyelven kell az egyes almodulokat megvalósítani, ezen kívül plusz pontot érhetnek, ha a kód szép, jól struktúrált és áttekinthető, vagy például ha minél rövidebb.
Hogy mi a slusszpoén az egészben? Az, hogy mindezek megvalósítására 24 órájuk van, amelyet folyamatosan a helyszínen tölthetnek el! Természetesen a programozás önmagában is fárasztó tud lenni, hát még ilyen feszített tempó mellett, - éppen ezért a Neumann HÖK gondoskodik az étel, ital és kávé ellátmányáról a versenyzőknek.
Ha úgy érzed szívesen próbára tennéd magad és biztosan el tudnád vinni a nyereményeket akkor figyeld a híreket és ha itt az ideje, jelentkezz! Ha viszont kétségeid vannak tudásodat illetően, akkor is érdemes kipróbálnod magad! Sokat lehet tanulni belőle, és veszteni valód semmi esetre sincsen!

Kockanap galéria

DSC 0046